loader

CRM для агентств нерухомості та ріелторів

У статті ми розкажемо про особливості використання CRM у сфері нерухомості. Розглянемо які платформи підходять для таких завдань. Розповімо про переваги для вашого бізнесу, які принесе інтеграція CRM.

CRM для агентств нерухомості та ріелторів

Сфера нерухомості максимально залежить від людського ресурсу. Від ріелтора практично повністю залежить якість обслуговування клієнта, оперативність виконання його заявки та зворотна комунікація. Упростити ці завдання здатна програма CRM. Вже сьогодні агентства нерухомості проводять діджиталізацію свого бізнесу на основі даного програмного забезпечення. CRM для ріелтора – це сучасний інструмент оптимізації багатьох рутинних процесів, на які раніше власник витрачав свій час.

Використання CRM агентствами нерухомості

Діяльність агентств нерухомості побудована таким чином, що компанія самостійно розв'язує питання обороту житлових (нежитлових) об'єктів, документообігу, організаційних питань та кінцевого підпису договору. Очевидно, що ріелтор повинен оперувати великим обсягом інформації. Тримати дані в голові чи на папері в умовах цифрового світу – далеко не оптимальна ідея для розвитку компанії.

Інтеграція з CRM дає власнику широкі можливості для оптимізації робочих процесів. Більшість задач, які повинні були виконувати персоналом в ручному режимі, здатна виконувати програма. До них відносяться:

  1. Створення бази нерухомості. CRM дозволяє структурувати всю інформацію компанії.
  2. Автоматизація документообігу. CRM система для агентств нерухомості покликана навести лад в базі компанії. В одному архіві містяться всі важливі папери щодо клієнтів. Власники бізнесу, які перейшли на CRM модель ведення компанії, вже оцінили зручність даної опції.
  3. Організація єдиної цифрової системи для співробітників. Отримувати свіжу інформацію по об'єктам нерухомості можна в один клік – інтерактивні карти та база доступні всім працівникам фірми.
  4. Автоматизація роботи маркетинг відділу. Завдяки CRM полегшується вивантаження пропозицій, оголошень по продажу об'єктів на зовнішні рекламні майданчики. Система виконує ці завдання в автоматичному режимі.

CRM мають велику цінність для відділу по роботі з клієнтами. Завдяки можливостям системи суттєво спрощується зворотній зв’язок, комунікація з аудиторією потенційних покупців, орендодавців та інших суб'єктів.

Допомога CRM систем для продажу та оренди нерухомості

Головне завдання CRM для агентства нерухомості – оптимізація робочих процесів та зовнішньої комунікації. Формування єдиної інформаційної бази допомагає збільшити швидкість обслуговування клієнтів, грамотно контролювати витрати та вибудовувати нові зовнішні зв'язки. Як результат – збільшення прибутку агентства нерухомості.

CRM забезпечить:

  • документообіг продажу нерухомості, її оренди;
  • віддалений доступ до інформації для всіх працівників;
  • формування наскрізної аналітики роботи компанії;
  • надійний канал зв'язку з клієнтською базою;
  • організація роботи агентства нерухомості: планування, нагадування, сповіщення про важливі зустрічі тощо. 

CRM об'єднує кожен відділ агентства в єдиний, злагоджений механізм. Це дає власнику ефективний інструмент управління та прийняття рішень, що в результаті відображається на результативності бізнесу.

Найкращі CRM для агентств нерухомості та ріелторів

Рейтинг CRM систем:

  • Realsoft: хмарна система для агентств нерухомості, підтримує інтеграцію з IP телефонією, майданчиком OLX та іншими сервісами; 
  • Plektan: український комплекс CRM для ріелторів та фірм, пов'язаних з нерухомістю;
  • Real Estate CRM: один із найкращих варіантів на ринку, потужний комплекс для бізнесу з широкими можливостями;
  • Квартал ПРО: безкоштовна програма обліку нерухомості, призначена для приватних ріелторів, так і для великих компаній.

Вибір CRM систем залежить від багатьох факторів – це задачі та цілі компанії. Існують невеликі комплекси, головна функція яких полягає в структуруванні даних та зв’язку з клієнтами. Це CRM для малого бізнесу та приватних ріелторів.

Для великих агентств або фірм оренди нерухомості, яким необхідна глибока оптимізація процесів, потрібні більш гнучкі системні комплекси. В деяких випадках, найкращим рішенням стане персональна CRM, створена конкретно під потреби замовника.

Власна CRM для агентства нерухомості

Компанія Skylex пропонує своїм клієнтам послугу створення програмного комплексу під будь-які завдання. Розробка CRM систем під конкретний бізнес – це ідеальний варіант для тих замовників, які прагнуть максимально оптимізувати робочі процеси, вивести дохідність фірми на новий рівень.

Персональні системи мають такі переваги:

  • точне налаштування функціонала;
  • індивідуальна CRM для агентства нерухомості матиме все необхідне для вашого бізнесу;
  • це інструмент для одного власника, а не універсальний продукт.

Skylex пропонує інноваційні рішення в плані створення CRM для компаній з України та за її межами.

Зворотний зв'язок

Якщо вам потрібна індивідуальна CRM, напишіть нам для консультації.

Дякуємо! Ми Вам відповімо найближчим часом.
Введіть ваше імʼя
Введіть вашу пошту
Введіть ваш номер телефону
Введіть ваше запитання
TOP